Usluge > Kuhinje po mjeri > Akcija – kuhinja po mjeri

Akcija – kuhinja po mjeri

AKCIJA U LISTOPADU I STUDENOM 2023.

Tijekom mjeseca listopada i studenog pripremili smo vam pregršt pogodnosti na ono najtraženije – kuhinje po mjeri!

Za sve upite koje nam pošaljete zaključno s 30.11.2023. dobit ćete besplatne 3D vizualizacije i ponudu te sudoper na poklon.

Upite nam možete slati putem e-mail adrese interijeri@filo.hr društvenih mreža Instagram i Facebook, našeg web obrasca (na dnu stranice) ili nam se javiti putem telefona na broj 095 2370 700.

Uvjeti korištenja

Besplatne 3D vizualizacije vrijedit će isključivo za upite koje se odnose na kuhinje po mjeri. Vizualizacije besplatno šaljemo jednom. Za izmjene bez kupovine vrijedit će standardni cjenik, kao i ostali namještaj po mjeri. Cjenik možete dobiti upitom na mail interijeri@filo.hr. Ukoliko se odlučite na kupovinu kuhinje, dodatne vizualizacije sa svim željenim izmjenama dobivate nakon izmjere prostora i tehničke pripreme za proizvodnju.

Ponuda je potpuno besplatna i izrađuje se u maksimalno dvije verzije (različiti materijal fronti, radnih ploča, ugradbenih dodataka itd.).

Svaka ponuda je valjana 7 dana, ukoliko narudžbu potvrđujete nakon 7 dana, izrađuje se nova ponuda. Promociju stoga najkasnije možete iskoristiti potvrdom narudžbe unutar 7 dana od primitka ponude. Potvrdom narudžbe kuhinje po mjeri smatra se uplata avansa.

Sudoper na poklon dobivate potvrdom narudžbe kuhinje po mjeri. Sudoper možete odabrati sami od ponuđenih modela – granitni ili inox! Dostupni modeli sudopera nalaze se u nastavku stranice.

Za sve dodatne informacije javite nam se putem e-mail adrese interijeri@filo.hr, društvenih mreža Instagram i Facebook, našeg web obrasca (na dnu stranice) ili nam se javiti putem telefona na broj 095 2370 700.

Akcija_Kuhinje_po_mjeri_3D_vizualizacija

Što nam je potrebno za izradu ponude?

Kako bismo pojednostavili proces slanja upita za cijenu kuhinje po mjeri, pripremili smo kratak pregled informacija koje su nam potrebne za brzu i preciznu izradu ponude!

Slikajte prostor

Fotografirajte sve zidove prostora gdje želite novu kuhinju.

Važno je da se vide svi stolarski otvori (prozori i vrata), te izvodi instalacija (elektro, plin, voda i ventilacija).

Ukoliko je Vaš prostor u izgradnji, pošaljite nam tlocrt prostora.

Izmjerite prostor

Izmjerene dimenzije prostora skicirajte na papir ili ucrtajte na fotografiju prostora.

Možete ih i upisati u obrazac koji se nalazi na dnu ovih uputa (u tom slučaju jasno naznačite na koji zid se odnosi koja dimenzija).

Stolarski otvori (prozori i vrata) i pozicije elektro, vodovodnih i plinskih instalacija i priključaka mogu utjecati na raspored elemenata (poziciju sudopera, perilice suđa, pećnice i hladnjaka). Pozicija ventilacijskog otvora ili dimnjaka određuje poziciju nape i grijače ploče.

Razmislite o elementima i ugradbenoj tehnici koje želite imati u vašoj kuhinji.

Odaberite oblik kuhinje

Kuhinja može biti u obliku slova U ili L, a može biti i ravna ili ravna s otokom. Dajte mašti na volju, a za dodatnu inspiraciju provjerite naš članak o 100 modernih kuhinja ove sezone.

Odaberite boje, dekore, ručke…

U moru opcija, odabir boja i dekora može biti pravi izazov. Kako bismo Vam olakšali odabir, pripremili smo naš katalog materijala gdje možete odabrati razne dekore, te radne ploče. Nemojte zaboraviti na ručkice, te na odluku želite li ih uopće ili ne. Hoće li gornji elementi imati podizni sistem ili ćete odabrati klasična vrata? Mogućnosti su beskrajne.

Inspiracije kuhinje

Pošaljite nam sliku inspiracije s interneta ili pronađite nešto što Vam se sviđa u našem portfoliju. Nemate nikakvu ideju? Nema problema! Tu je naš stručni tim koji će vam rado pomoći.

Obrazac za besplatnu izradu ponude

  Osobni podaci  Podaci o kuhinji

  Termin za kontakt

  Možda ćemo trebati dodatne informacije za izradu ponude! Odaberite dan i vrijeme kad Vas možemo nazvati (možete odabrati i više termina).

  Slike  Projekti
  Ponosni smo na svoje kuhinje.
  Izbornik