Usluge > Kuhinje po mjeri

Kuhinje po mjeri

Što je za nas kuhinja po mjeri?

Kuhinja je centralni dio svakog životnog prostora. Osim prostorije u kojoj se pripremaju obroci, kuhinje su postale mjesto jutarnjih druženja i kasnonoćnih prijateljskih razgovora. 

Trend otvorenih prostora koji objedinjuje kuhinju, blagovaonu i dnevni boravak nastao je upravo zbog toga. Svi pratimo trendove, no želimo se i istaknuti, zar ne?

Kod povezanih prostorija funkcionalnost, estetika i personaliziranost igraju veću ulogu nego ikada prije. Kuhinje je, stoga, potrebno pametno osmisliti i prilagoditi ostatku prostora.

Što je za Vas kuhinja po mjeri?

Prije nego što počnete planirati svoju kuhinju, razmislite o svojim životnim navikama i potrebama. Što vama znači kuhinja? Volite li biti sami ili kuhati u društvu? Koristite li mnogo aparata ili vam je dovoljan toster? Kuhate li za dvoje, troje ili najčešće pripremate obroke za svu užu i širu rodbinu? Trebate li mjesto za odlaganje trajnije hrane ili imate smočnicu?

Kada krećemo u planiranje vaše nove kuhinje, postavljamo mnoštvo pitanja na koja nećete uvijek imati sigurne odgovore, ali mi ćemo vam pomoći da do njih najlakše dođete. 

Sada, kada ste odlučili da će vaša kuhinja biti izrađena po mjeri, javite nam se kako bismo zajedno izradili idejni projekt i pretvorili vaše želje u stvarnost.

Što nam je potrebno za izradu ponude?

Kako bismo pojednostavili proces slanja upita za cijenu kuhinje po mjeri, pripremili smo kratak pregled informacija koje su nam potrebne za brzu i preciznu izradu ponude!

Slikajte prostor

Fotografirajte sve zidove prostora gdje želite novu kuhinju.

Važno je da se vide svi stolarski otvori (prozori i vrata), te izvodi instalacija (elektro, plin, voda i ventilacija).

Ukoliko je Vaš prostor u izgradnji, pošaljite nam tlocrt prostora.

Izmjerite prostor

Izmjerene dimenzije prostora skicirajte na papir ili ucrtajte na fotografiju prostora.

Možete ih i upisati u obrazac koji se nalazi na dnu ovih uputa (u tom slučaju jasno naznačite na koji zid se odnosi koja dimenzija).

Stolarski otvori (prozori i vrata) i pozicije elektro, vodovodnih i plinskih instalacija i priključaka mogu utjecati na raspored elemenata (poziciju sudopera, perilice suđa, pećnice i hladnjaka). Pozicija ventilacijskog otvora ili dimnjaka određuje poziciju nape i grijače ploče.

Razmislite o elementima i ugradbenoj tehnici koje želite imati u vašoj kuhinji.

Odaberite oblik kuhinje

Kuhinja može biti u obliku slova U ili L, a može biti i ravna ili ravna s otokom. Dajte mašti na volju, a za dodatnu inspiraciju provjerite naš članak o 100 modernih kuhinja ove sezone.

Odaberite boje, dekore, ručke…

U moru opcija, odabir boja i dekora može biti pravi izazov. Kako bismo Vam olakšali odabir, pripremili smo naš katalog materijala gdje možete odabrati razne dekore, te radne ploče. Nemojte zaboraviti na ručkice, te na odluku želite li ih uopće ili ne. Hoće li gornji elementi imati podizni sistem ili ćete odabrati klasična vrata? Mogućnosti su beskrajne.

Inspiracije kuhinje

Pošaljite nam sliku inspiracije s interneta ili pronađite nešto što Vam se sviđa u našem portfoliju. Nemate nikakvu ideju? Nema problema! Tu je naš stručni tim koji će vam rado pomoći.

Obrazac za besplatnu izradu ponude

  Osobni podaci  Podaci o kuhinji

  Termin za kontakt

  Možda ćemo trebati dodatne informacije za izradu ponude! Odaberite dan i vrijeme kad Vas možemo nazvati (možete odabrati i više termina).

  Slike  Projekti
  Ponosni smo na svoje kuhinje.
  Izbornik