Usluge > Ormari po mjeri

Ormari po mjeri

Ormari izrađeni po Vašoj želji

Ugradbeni ormari popularni su zbog svoje praktičnosti, trajnosti, a ponajviše zbog maksimalne iskoristivosti prostora. Kako su prilagodljivi svakom prostoru, izrađuju se po mjeri od poda do stropa i od zida do zida.

Klizni sistemi, izvlačne polica, ladice, košare, garderobni liftovi, izvlačne vješalice za kravate, remene, hlače i slično? Odaberite sami.

Što je bitno znati?

Već prilikom traženja ponude potrebno je dobro razmisliti o unutarnjem rasporedu. Želite li odjeću slagati na police ili vještati? Trebaju li vam ladice, ako da, koliko komada? Koliko polica vam treba na pojedinom dijelu ormara? Želite li klizna ili zaokretna vrata?

Za vrata možete odabrati dekor iz našeg kataloga materijala, ali koristiti i zrcala ili staklo. 

Što nam je potrebno za izradu ponude?

Kako bismo pojednostavili proces slanja upita za cijenu ugradbenog ili samostojećeg ormara po mjeri, pripremili smo kratak pregled informacija koje su nam potrebne za brzu i preciznu izradu ponude!

Slikajte prostor

Fotografirajte sve zidove prostora gdje želite novi ormar.

Važno je da se vide svi stolarski otvori (prozori i vrata), te izvodi instalacija (elektro, plin, voda i ventilacija).

Ukoliko je Vaš prostor u izgradnji, pošaljite nam tlocrt prostora.

Izmjerite prostor

Izmjerene dimenzije prostora skicirajte na papir ili ucrtajte na fotografiju prostora.

Možete ih i upisati u obrazac koji se nalazi na dnu ovih uputa (u tom slučaju jasno naznačite na koji zid se odnosi koja dimenzija).

Ukoliko se ormar ugrađuje u nišu ili će se montirati od zida u prostor, iznimno je važno izmjeriti širinu, visinu i dubinu.

Klizna ili klasična vrata

Odabirom klasičnih vratiju imajte na umu da je potreban razmak između ormara i ostalog namještaja zbog otvaranja vratiju. Ukoliko odaberete klizna vrata, dubina ormara smanjuje se za 10 cm koliko je potrebno za ugradnju kliznog sistema. Kod ormara s kliznim vratima uzmite u obzir ukupnu minimalnu preporučenu dubinu ormara od 60 cm.

Odaberite boje, dekore, ručke…

U moru opcija, odabir boja i dekora može biti pravi izazov. Kako bismo Vam olakšali odabir, pripremili smo naš katalog materijala gdje možete odabrati razne dekore. Nemojte zaboraviti na ručkice, mogućnosti su beskrajne, a većinu rješenja možete pronaći u našem katalogu materijala.

Unutarnji raspored ormara

Garderobne cijevi ili police. Koliko ladica trebate? Želite li izvlačne sisteme za hlače i kravate? Ugradnjom ormara do stropa možete iskoristiti sav prostor za spremanje garderobnim liftom. U nastavku možete vidjeti nekoliko primjera garderobnih modula.

Moduli garderobnih ormara

Modul 1

Modul 2

Modul 3

Modul 4

Modul 5

Modul 6

Modul 7

Modul 8

Modul 9

Obrazac za besplatnu izradu ponude

  Osobni podaci  Podaci o ormarima

  Termin za kontakt

  Možda ćemo trebati dodatne informacije za izradu ponude! Odaberite dan i vrijeme kad Vas možemo nazvati (možete odabrati i više termina).

  Slike  Projekti
  Ponosni smo na svoje ormare po mjeri.
  Izbornik