Blog

Kuhinjski trendovi za proljeće 2020: Funkcionalan prostor i praktične ideje

Dolazak proljeća sa sobom donosi mnogo užitaka. Ponovo možete skinuti svoje zimske kapute i slobodno uživati u mnogim prekrasnim pogledima i zvukovima prirode. Od svježeg lišća do cvrkuta ptica i topline prvog jutarnjeg sunca, sve se budi i život je opet ljepši! To je ujedno i odlično vrijeme za uživanje u mnogim novim trendovima i idejama za dekoraciju koje donosi nova sezona. Neke će trajati duže, neke kraće dok će samo odabrane postati stilovi koji će definirati jednu eru. Bez obzira igrate li na sigurno i gledate dugoročno ili tražite ideju kako vašem domu dodati dašak svježine i preobražaja možete započeti odmah dok vas proljeće i ljeto još čekaju.

Najbolji trendovi u dekoraciji kuhinje u proljeće 2019. su oni koji dodaju teksturu i ljepotu metala u kuhinju a da pritom ne narušavaju postojeći stil ili temu prostora u kojem jesu. Neki su predviđeni da vašu kuhinju učine efikasnijom za korištenje dok su drugi samo estetske naravi. Od zidnih pločica koje efektno ističu vašu kuhinju do izvlačnih polica u ostavi koje štede mnogo prostora, ovo je pregled najboljih trendova u proljeće ove godine.

Terrazzo čini razliku

Kuhinje u 2019. traže drugačije površine i ono što čini razliku izdržat će zub vremena i pomoći će vam osigurati jednostavnu i elegantnu pozadinu. Postavljenjem terrazza na zidove i podove može vam postaviti čvrst temelj gdje ćete jednostavno rješavati bilo kakvo prolijevanje ili prosipanje dok mu izdrživost nikad nije bila upitna. Ovo je glavna stvar u društvenim kuhinjama i u zadnjih nekoliko godina doživljava veliki povratak. Prostor za druženje s prijateljima i obitelji gdje se dobro provodite, terrazzo pod vašu kuhinju čini vašu kuhinju odličnim društvenim prostorom koji će trajati godinama.

Warm Metallics Add Glint

Metallics have been a hot trend for a while now and with hot metallics like brass, you simply cannot go wrong. Brass fixtures can be easily added to the existing kitchen without making too many alterations and you would not have to splurge a whole lot for the smart makeover as well. Adding warm metallic accents to the kitchen in neutral hues allows them to stand out visually, making the kitchen refreshingly contemporary.

Izvlačne police za ostavu

Čak i najmanje kuhinje danas koriste mnoge prednosti mini ostave. Ladice zamjenjuju dosadne police u urbanim kuhinjama s obzirom da se vlasnici ponovno okreću bezvremenskoj budućnosti. Vašu ostavu postavite na novi nivo ove godine s izvlačnim policama koje vam daju više prostora i koriste punu dubinu police. Jednostavno ih gurnite kad se ne koriste i nećete ni znati da su ondje! Jednostavnim rješenjem vaša pametna ostava s novim rješenjem će transformirati kuhinju instantno.

Prirodni kamen na otoku

Kuhinjski otok je srce i duša moderne kuhinje i kombinira formu funkcionalnosti u tečnom obliku. Otoci s prirodnim kamenom obučeni su i prekrasan kamen i njegove mnoge zapetljane varijacije koje elegantno sjaje prilikom korištenja. Mramorni kuhinjski otoci i završna obrada koriste se od uvijek a danas su napokon kvarc i granit došli na svoje i vraćaju se u velikom stilu posljednjih nekoliko sezona. Od antibakterijskih kamenih radnih površina i otoka koje promiču zdrav život do onih koji unose bogatstvo i vedrinu, kameni kuhinjski otoci su komad koji će zasigurno privući svačiju pažnju.

Prirodni kamen na otoku

Kuhinjski otok je srce i duša moderne kuhinje. Kombinira formu i funkcionalnost moderne kuhinje.

The kitchen island is the heart and soul of the modern kitchen that combines form and functionality in a fluid fashion. Natural stone islands are those that are clad in beautiful stone and its many intricate variations shine through elegantly when used right. Marble kitchen islands and finishes have been around forever and now quartz and granite tops are also making a big comeback in the last few seasons. From anti-bacterial stone countertops and islands that promote healthy living to those that usher in opulence and brightness, stone kitchen islands are a showstopper in every single way.

Tekst je u potpunosti preuzet s web stranice decoist.com. Originalni članak možete pročitati ovdje.

Kako do ponude
Izrada ponude je u potpunosti besplatna.
Pošaljite upit putem web obrasca za traženi namještaj. Kontaktirati ćemo Vas vezano za detalje projekta, napraviti ponudu s vizualizacijama.
Izbornik