fbpx

Što nam je potrebno za izradu ponude kuhinje po mjeri?

Kako bismo pojednostavili proces slanja upita za cijenu kuhinje po mjeri, pripremili smo kratak pregled informacija koje su nam potrebne za brzu i točnu izradu ponude!

  • Slike prostora s jasno vidljivim stolarski otvorima i instalacijama
  • Dimenzije prostora i pozicije instalacija
  • Okvirne ideje za kuhinju (boje fronti, radna ploča, ručke, podizni sistemi i sl.)
  • Aparati – ugradbeni ili samostojeći?
  • Vizualizacija i ponuda

IDEJA

PONUDA

DIZAJN

IZRADA

Slika prostora

Fotografirajte sve zidove prostora gdje želite novu kuhinju.
Važno je da se vide svi stolarski otvori (prozori i vrata), te izvodi instalacija (elektro, plin, voda i ventilacija).
Ukoliko je Vaš prostor u izgradnji, pošaljite nam tlocrt prostora.

Izmjerite prostor

Izmjerene dimenzije prostora skicirajte na papir ili ucrtajte na fotografiju prostora.
Možete ih i upisati u obrazac koji se nalazi na dnu ovih uputa (u tom slučaju jasno naznačite na koji zid se odnosi koja dimenzija).
Stolarski otvori (prozori i vrata) i pozicije elektro, vodovodnih i plinskih instalacija i priključaka mogu utjecati na raspored elemenata (poziciju sudopera, perilice suđa, pećnice i hladnjaka). Pozicija ventilacijskog otvora ili dimnjaka određuje poziciju nape i grijače ploče.
Razmislite o elementima i ugradbenoj tehnici koje želite imati u vašoj kuhinji.

Odaberite oblik kuhinje

Kuhinja može biti u obliku slova U ili L, a može biti i ravna ili ravna s otokom. Mogućnosti je mnogo. Dajte mašti na volju, a za dodatnu inspiraciju provjerite naš članak o 100 modernih kuhinja ove sezone.

Odaberite boje, dekore, ručke...

U moru opcija, odabir boja i dekora može biti pravi izazov. Kako bismo Vam olakšali odabir, pripremili smo naš katalog materijala gdje možete odabrati boje ili drvene dekore, te radne ploče. Nemojte zaboraviti na ručkice, te na odluku želite li ih uopće ili ne. Hoće li gornji elementi imati podizni sistem ili ćete odabrati klasična vrata? Mogućnosti su beskrajne, a većinu rješenja možete pronaći u našem katalogu materijala.

Inspiracije kuhinje

Pošaljite nam sliku inspiracije s interneta ili pronađite nešto što Vam se sviđa u našem portfoliju. Nemate nikakvu ideju? Nema problema! Tu su naši dizajneri koji će Vam rado pomoći.

A SAD VI! ISPUNITE OBRAZAC ZA BESPLATNU IZRADU PONUDE


Možda ćemo trebati dodatne informacije za izradu ponude! Odaberite dan i vrijeme kad Vas možemo nazvati (možete odabrati i više termina).

Dodajte slike prostora, skice, inspiracije...sve što ste pripremili.


Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna. Za višestruki odabir aparata na računalu držite tipku CTRL i odaberite koji su Vam aparati potrebni.